We hebben Sandra vorig jaar gevraagd mee te kijken tijdens het verbouwen van de keuken/woonkamer.

Met het nodige advies over de keuken, vloer en de kleuren op de muur mag het eindresultaat er zijn.

Wij zijn erg blij met het resultaat en willen Sandra graag bedanken voor haar fijne hulp bij het maken van ons huis tot een woning waar het heel fijn is om te zijn.

Omdat we zo tevreden zijn hebben we Sandra ook gevraagd voor advies voor onze showrooms in Den Bosch en in Uden.

Na goed overleg werd al snel richting bepaald wat tegelijkertijd ook steeds de opstap was naar leuke ideeën welke Sandra dan zodanig wist te vertalen naar een nog nèt iets specialer geheel. De showrooms zien er gezellig en kleurrijk uit.

Dankjewel voor de prettige samenwerking! Groeten, Manfred & Margitta.


Sandra is een vakvrouw pur sang. Via via kwamen wij in contact met haar. Ze heeft met goede adviezen onze woonkamer omgetoverd tot een gezellig en kleurrijk geheel. Sandra heeft snel in de gaten wat onze ruimte nodig had en het was elke keer een feestje als ze de nieuwe accessoires meebracht. Haar enthousiasme en prettige omgang hebben we erg gewaardeerd. Erg fijn ook dat ze haar afspraken perfect nakomt. We komen zeker weer bij je terug bij een volgend project. Met vriendelijke groet, Koen en Nicole


Sandra heeft ons bijgestaan bij de invulling van de inrichting, het bijhorende kleurenadvies en de styling van ons nieuwbouwhuis.

Dit doet ze met veel enthousiasme en gedrevenheid.  Ze voelt perfect aan wat de wensen zijn en komt met verrassende en, in onze ogen, soms gedurfde voorstellen waar we voor zijn gegaan. We hebben Sandra het vertrouwen gegeven en dit heeft ze naar volle tevredenheid waar gemaakt. Groeten van Pieter en Marion. 


Je had bij onze vrienden de woonkamer zo sfeervol gemaakt, dat wil ik ook, dacht ik toen!                          Toch nog even getwijfeld om je hulp te vragen.....,Maar zoals je zelf zei "EEN GOED ADVIES IS GOEDKOPER DAN EEN VERKEERDE KEUZE".

Wat fijn dat je ons een zetje in de goede richting hebt gegeven en onze twijfels wegnam. Het paste inderdaad prima om ook nog wat oude meubels te laten staan en deze geWOON te combineren met nieuwe items. We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat.                                                          Bedankt voor je enthousiasme en inzicht. Groetjes uit 's-Hertogenbosch.


Nogmaals bedankt voor je hulp en de fijne samenwerking Sandra.

We vonden het zeer waardevol en zijn echt superblij met al je adviezen en het mooie eindresultaat.

Groeten Willy en Antoinette. 


Wij zijn via onze dochter in contact gekomen met Sandra nadat we een ander huis hadden gekocht. Vanaf het eerste moment liep het Brabantse contact goed hier in Gelderland. Sandra is in haar hoofd al veel stappen verder dan wij en komt met ideeën waar wij nog nooit aan gedacht hadden of zelf niet durfde. Elke keer als Sandra kwam was het weer een verrassing wat voor ideeën ze uit gewerkt had.  Deze ideeën zijn allemaal goed uitgevallen. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde ideeën/werkzaamheden en natuurlijk de bereidwilligheid met een dosis gezelligheid. Wij kopen voorlopen geen ander huis, als het weer zover is dan komt Sandra weer in beeld. Groeten vanuit het mooie Maas en Waal,  Sjaak en Hetty.


 Sandra heeft ons meerdere keren geholpen met de styling en het ‘verkoopklaar’ maken van ons huis. Het is een feestje om met Sandra samen te werken. Ze komt altijd haar afspraken na, is creatief en lekker kordaat en praktisch ingesteld. Voor je het weet staat ze mee een zware tafel te versjouwen naar een andere hoek, omdat die daar beter past of rent ze heen en weer met bestaande interieuritems om ze elders beter te positioneren. Een en ander aangevuld met hippe nieuwe interieuritems die ons huis weer ‘bij de tijd’ hebben gebracht. Ze heeft een enorm goed gevoel voor vormen en sfeer. We zouden Sandra zeker aanbevelen.

Groeten uit Rosmalen


Sandra nam alle stress van ons weg door de perfecte woonruimte te ontwerpen. De gehele lay-out is getransformeerd en heeft een compleet nieuwe en verfrissende uitstraling gekregen. Sandra's vermogen om onze wensen te begrijpen en vervolgens te ontwerpen. Ook zorgde ze voor de inkoop van alle accessoires en maakte de hele ervaring tot een plezier!    Ze bood ons opties aan en hielp ons waar nodig binnen het budget te blijven. Ze ging voor ons op zoek naar de juiste toevoegingen, wat het allemaal zoveel gemakkelijker maakte.  We raakte daardoor niet overweldigd door de grote van het project. Sinds het woongedeelte is getransformeerd, hebben we talloze complimenten gehad. We zijn absoluut blij met het eindproduct en zouden Sandra's service ten zeerste aanbevelen!

Groeten van Familie Kok.


Superblij met je interieuradvies. Nogmaals bedankt 

Veel succes en plezier om nog meer mensen te blij maken!

Gr Patrick en Marriëtte.


We zijn erg blij met de door jouw aangeschafte nieuwe spullen, het is een mooi geheel en we zijn er dan ook superblij mee. Dank je wel daarvoor!!

Als we het in de toekomst weer eens niet weten komen we zeker bij je terug! 

 Groetjes Dolf en Ria


Sandra verstaat haar vak goed. Ze voelt goed aan wat de wensen zijn en gaat vol enthousiasme op zoek naar bijzondere ideeën om je woongenot nog gezelliger te maken. Daarnaast is ze een spontane vrouw en heel prettig om mee samen te werken. Waar mijn creatie op was.....ging Sandra verder!

Linda.   


Hoe het begon; onze keuken is toe aan vervanging en wij kregen zelf niet helder hoe we dat zouden kunnen doen.

Sandra kwam via een vriendin op ons pad en zij dacht met ons mee. Als snel bleek dat de huidige opstelling eigenlijk een hele prettige opstelling was en zij adviseerde ons om daarvan uit te gaan. Dat leverde ons al meteen een forse besparing op, want de vloer etc. kon dus hetzelfde blijven. Het bleef niet bij adviseren over de keuken, ook de vloer, kleur op de muur werden besproken en we kregen een meubelplan; voorstel van Sandra voor bepaalde meubels en accessoires. Het resultaat mag er zijn. Prachtige kleuren, mooie nieuwe lampen, een mix van onze eigen spullen en nieuwe spullen waardoor wij ons weer helemaal happy voelen in ons “ nieuwe “ huis.

Groot compliment aan Sandra, ook vanwege de prettige manier van samenwerken.

Groetjes Gonnie 


Ik heb genoten van je enthousiasme, je manier van kijken en samenstellen / stylen van accessoires tot één geheel.

Heel sfeervol gedaan zowel de slaapkamer als de woonkamer met de grote hanglamp als eyecatcher! Top! 

Mocht ik in de toekomst nog meer advies nodig hebben dan zal ik zeker bij je aankloppen. Dankjewel voor de prettige samenwerking!

Groeten, Corine. 


We liepen echt helemaal vast in de verbouwing van ons huis. Er kwam zoveel op ons af ! 

Via vrienden kwamen we bij Sandra terecht; geWOON even iemand die mee luistert naar onze wensen.

Maar die ook [de hoog nodige] knopen door hakt. Jouw paar uurtjes hulp en aanstekelijk enthousiasme hebben ons weer de energie gegeven er wat moois van te maken. Bedankt daarvoor. 

Groeten uit Rosmalen. 


Het bouwen van een huis en ook nog mooi inrichten dat is een hele klus!

Door Sandra hierbij al vroeg in het proces te betrekken heeft ons dat enorm veel rust gegeven tijdens het hele traject. Sandra haar creativiteit, luisterend oor en inschattingsvermogen van onze wensen maakten het tot een hele prettige en ontspannen samenwerking. Na goed overleg werd al snel richting bepaald wat tegelijkertijd ook steeds de opstap was naar leuke ideeën welke Sandra dan zodanig wist te vertalen naar een nog nèt iets specialer geheel.

Wij zijn erg blij met het resultaat en willen Sandra graag bedanken voor haar fijne hulp bij het maken van ons huis tot een woning waar het heel fijn is om te zijn! Willy en Anja


Met haar enthousiasme heeft Sandra een metamorfose gebracht in onze inrichting. Wij bleven zelf steeds "hangen" in de inrichting van de basis, qua stijl, kleuren en accessoires, en hadden een doorbraak nodig.

Die is er gekomen! Sandra heeft ons op een enthousiaste en stimulerende manier geholpen met de opzet van de inrichting, het uitzoeken en de aankoop van de meubelen en accessoires. Ook heeft het interieur een totaal andere uitstraling gekregen. Dit hadden we nooit zelf kunnen bereiken. We zijn er heel erg blij mee. Nu gaan we met Sandra de volgende ruimte aanpakken. Groeten uit Schijndel. 


Ruim 3 maanden geleden hoorden we dat er een woonplek was voor onze dochter Bente in een mooi nieuw huis in Berlicum. Daar zou zij 2 maanden later al kunnen gaan wonen onder begeleiding, met nog 6 andere jongeren.

Er was heel weinig tijd om over de inrichting na te denken en we hebben daarom een beroep gedaan op Sandra.

Zij heeft voor ons een plan gemaakt om de ruimte (25m2) zo praktisch mogelijk in te delen met daarbij een mooi kleurenplan.. Omdat Sandra precies voor ogen had hoe het moest worden hebben wij haar ook de inkopen laten doen. Het resultaat is een knusse en sfeervolle kamer waar Bente zich prima thuis voelt!

Wij hadden dit zelf zo nooit kunnen bedenken. Sandra, dankjewel voor je enthousiasme en het mooie resultaat,

Groetjes Bente, Wilfred en Hedwig.


We hebben Sandra gevraagd mee te kijken tijdens het bouwen van ons droomhuis. Doordat we zelf zo vastzaten in de tekening zagen we niet alle mogelijkheden. Met een frisse blik heeft Sandra ons geholpen sommige ruimtes net iets anders in te delen. Nu het huis is gebouwd, snappen we nog beter de destijds gemaakte keuzes. Dank voor jarenlang woonplezier! Lieve groeten uit Nistelrode. 


Op jou website staat ;"creatieve oplossingen bedenken voor een woonprobleem". 

Dat heb je bij ons in elk geval meer dan waar gemaakt.

Wat een goede tips en ideeën heb jij, daar hadden we zelf echt niet aan gedacht!

Fijn dat je tijdens de bouw al bij ons langs bent geweest, zo konden we heel simpel wat aanpassingen doen met 

een prachtig resultaat. Dank voor je inspiratie. Fam. van der Loop. 


Sandra bedankt voor de inkoop van de mooie accessoires. Onze woonkamer heeft nu zoveel meer sfeer.

We zijn er heel blij mee! Groeten van Esther en familie. 


"Hoi Sandra, We wonen inmiddels in het huis.

 Er moet nog van alles uitgepakt en afgewerkt worden, maar we wonen er al heel fijn. 

 We zijn echt super blij met het resultaat tot nu toe en alle keuzes die we met jou gemaakt hebben.           Groeten uit Sint Oedenrode. "


Onze gehandicapte dochter ging begeleid wonen in een woongroep en we moesten dus na gaan denken over de inrichting van deze 21 m2. Via via kwamen we bij Sandra terecht. Na een eerste telefonische kennismaking hebben we een afspraak gemaakt. Sandra wilde heel graag onze dochter leren kennen, zodat ze ook wist wat haar wensen waren.

Onze dochter was meteen gek op haar. Een enthousiaste vrouw met een warme uitstraling.

Ze luisterde heel goed en heeft voor ons een interieurplan gemaakt; supermooi!

We hebben haar alle inkopen van de meubels en accessoires laten verzorgen.

Door haar gedrevenheid heeft het appartement van onze dochter een warme, huiselijke en gezellige sfeer gekregen. Dit hadden wij nooit zelf zo kunnen bedenken.

Onze dochter woont inmiddels op de woongroep. We krijgen zoveel positieve reacties.....alle credits voor jou Sandra.

Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.....je bent een kanjer!

Liefs, Dieke, Joan en Caroline.


We zijn heel enthousiast over jou werkwijze; met een creatief luisterend oor heb jij onze droomwensen meer dan waar gemaakt.

Dat jij voor ons de accessoires hebt ingekocht is wel zo'n mooi toevoeging. Het geeft de juiste sfeer in onze woning.

Geen showroom, maar ons huis waarin we ons helemaal thuis voelen. Dit hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

Wij blijven hier voorlopig lekker zitten. Maar mochten we in de toekomst toch weer eens gaan verhuizen?

Dan weten we jou zeker te vinden! Bedankt voor je inzet en enthousiasme. Groeten, Familie van Loon. 


Sandra is super goed in haar vak, alles wat we samen hadden besproken, heeft ze tot in de puntjes verzorgd.

Wat ik vooral heel fijn is dat het nog steeds mijn eigen huiskamer is, terwijl dat er toch heel veel mooie nieuwe spullen in staan.

Sandra, petje af je kunt trots zijn op jezelf. Groetjes Irma. 


We zijn enorm tevreden met het advies en de hulp van Sandra voor en tijdens de bouw van ons huis. Ook wat betreft het kleuradvies, het uitzoeken van de meubels en accessoires zijn we heel blij.

We hadden dit nooit zo zelf kunnen doen! Sandra gaat met veel enthousiasme te werk. Ze luistert goed naar de wensen en maakt hiervan een mooie vertaalslag in het huis.

Sandra, hartelijk bedankt, mede door jou is ons nieuwe huis een thuis geworden. 

Frits, Suzanne  en Gijs.