STYLING

Is de basis van de ruimte naar wens, maar mis je in huis nog steeds de sfeer die je eigenlijk voor ogen had?  Wat zijn de juiste toevoegingen? Hoe maak je het sfeervoller, praktischer, gezelliger of juist wat moderner? Voeg je wat zaken toe, of komt de woonkamer beter tot zijn recht als je juist wat items weg laat? Het lijkt eigenlijk zo simpel maar als je dan met je mooie potjes en vaasje thuiskomt blijken ze te groot, te klein of de kleur valt tegen! Dan ben je eigenlijk altijd te duur uit......

Omdat ik me goed kan inleven in de verschillende woonsmaken en ik snel zie wat de ruimte nodig heeft. Lukt het mij goed de wensen van de klant te vertalen in een passend ontwerp. 

 

Om u een idee te geven;

We plannen samen een afspraak in. Daarin luister ik naar de woonwensen en reik ik ideeën aan.      Met u goedvinden schuiven we meteen al met meubels of andere items. 

Ik noteer maten, kleuren en maak foto's. Nadat we samen een budget hebben vastgesteld verzorg ik graag voor u de inkopen van de juiste woonaccessoires. U weet vooraf dus wat u uitgeeft.

Ik bereken voor de gemaakte uren voor inmeten, inkoop en styling mijn uurloon van € 60,-.                    Ook hiervoor maak ik vooraf een inschatting. Zo weet u geWOON altijd waar u aan toe bent.