's-HERTOGENBOSCH; De showroom van MARKANT ZONWERING, ROLLUIKEN & BUITENLEVEN was zelf ook toe aan wat meer zonnestralen. Samen met de eigenaars een plan gemaakt om de showroom opnieuw in te delen en de ruimte meer sfeer te geven. Na het maken van de nieuwe vloerindeling werd de kantoorruimte naar boven verplaatst en de showroom opnieuw ingedeeld.        Er werd een nieuwe  vloer gelegd, wanden verplaatst en geschilderd. Nieuwe meubels en accessoires zorgden uiteindelijk voor een mooi geheel waarin toch genoeg aandacht blijft bestaan voor alle producten die worden gepresenteerd. Laat de zon maar komen!


HEESCH; Ruim voordat de eerste steen gelegd was van dit nieuwbouwproject samen met de bewoners alles tot in detail uitgewerkt en voorbereid. Het resultaat is een prachtige patiobungalow waar een modern windje waait zonder koud aan te voelen! Een mooi samengesteld kleurenpallet en enkele prachtige eyecatchers maken het helemaal af. Het was geWOON weer een prachtig project!


NULAND; Samen met een topteam van vrijwilligers de tenniskantine van LTV NULAND opgeknapt.

Niet alleen aan de binnenkant is het afgelopen jaar hard gewerkt. Ook het terras zien er weer gezellig uit. Op naar veel gezellige en sportieve uurtjes op en naast de baan!


SINT-OEDENRODE; Met de opdracht van de bewoners om hun nieuwe huis mooi, tijdloos, maar vooral ook praktisch in te richten, hebben we samen in bijna 3 jaar tijd een heel traject doorlopen. Hierin moesten vele keuzes worden gemaakt. Het uitzoeken en combineren van sanitair, keuken, vloeren, raambekleding, een ontwerp voor de grote kastenwand tot het uitzoeken van behang, meubels en raambekleding. De lange en prettige samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat een heerlijk huis! 


NULAND; samen met de bewoners stap voor stap naar onderstaand resultaat toegewerkt! Begonnen met het schuren en aflakken van de houten vloer, wanden geschilderd, t.v. kast op maat laten maken en een meubelplan opgesteld. Met daarbij de ingekochte woonaccessoires, schilderijen en verlichting geWOON een prachtig plaatje!


's-Hertogenbosch; Interieur- en kleuradvies met meubelplan op maat, wand- en raambekleding, ontwerp van wandkasten voor speel/werkhoek. Als finishing touch de styling met verlichting en sfeervolle woonaccessoires.


GROTE VERBOUWING WOONBOERDERIJ NULAND;

 

     "Mogen wij jou de plattegrond van onze woonboerderij geven om deze helemaal opnieuw in te delen. De buitenmuren moeten blijven staan, voor de rest mag je helemaal los gaan!!"

 

Dat was de vraag van een jong en enthousiast stel. Een hele mooie uitdaging om mee aan de slag te gaan. geWOONSTIJL maakte een compleet nieuwe indeling. De hokkerige boerderij veranderde in een prachtige eigentijdse woning met een logische indeling en mooie open ruimtes. De bewoners gingen aan de slag en schakelde mij in bij keuzemomenten; materiaalkeuzes, kleuradvies, opbouw haardpartij, indeling/ontwerp keuken en kastenwand, en kastenindeling slaapkamer. De inkoop van meubels en de styling verzorgde de bewoners bij deze opdracht zelf. 


INTERIEURPLAN VOOR VERBOUWING IN DREUMEL. MET ADVIES VOOR WANDEN, VLOER- EN RAAMBEKLEDING.


 

MEUBELVOORSTEL OP MAAT; 

Na een eerdere stylingopdracht in deze woning, waren de bewoners nu wel toe aan een compleet nieuwe zithoek. 

Maar wat sluit qua stijl aan bij de rest, welke kleur en stof-keuze past daar dan bij, en wat zit en ligt ook nog eens heel comfortabel?

geWOONSTIJL maakte voor de bewoners een meubelvoorstel op maat, om ook deze hoek sfeervol en passend te maken bij de rest van het huis. 


BOUW SINT-OEDENRODE;

Alvorens de eerste steen werd gelegd al samen met de toekomstige bewoners een interieurplan gemaakt ;

Functionaliteit en indeling van de ruimtes, verlichtingspunten, lichtinval, indeling plattegrond met bestaande meubels en sfeerbehoud in de nieuwe woning. 

Fijn om al zo vroeg in het proces belangrijke details juist neer te kunnen zetten voor jarenlang optimaal woongenot! geWOON prachtig om alle plannen nu te zien herrijzen op deze prachtige locatie aan het water. 


OPDRACHT 'S-HERTOGENBOSCH:                                                                                                          Inrichting, inkoop meubels en accessoires in sfeervol appartement in de binnenstad.


NULAND: 

Vanaf de bouwtekening een interieurplan op maat; indeling woonoppervlakte, meubelvoorstel, kleur- materiaaladvies, inkoop woonaccessoires met de styling als finish touch!Oss: interieurplan kantoorpand. Nieuwe indeling en sfeerplan.


SCHIJNDEL; interieuropdracht met nieuwe meubels, verlichting en woonaccessoires.


Nuland; interieuropdracht met kleurenadvies, verbouwtips en inkoop/styling woonaccessoires.


Heeswijk Dinther; appartement woongroep met oppervlakte van 21 m2


NULAND: Interieuropdracht met kleurenadvies, inkoop meubels en sfeervolle woonaccessoires.


SINT OEDENRODE: Nieuwbouwproject met advies op maat vanaf de eerste bouwtekening tot aan de laatste styling-details!