geWOON EVEN VOORSTELLEN

Als tiener was ik altijd al bezig met het veranderen van mijn slaapkamer. Als we ergens op visite gingen keek ik vaak met verbazing naar gemaakte keuzes qua interieur, kleur of opstelling van de meubels. En dat is onveranderd gebleven! 

Mijn eigen woonstijl is een rustige, stijlvolle en tijdloze basis. Voor mij een goed uitgangspunt om wat vaker voor verandering te gaan. De basis bestaat dan ook vooral uit rustige aardetinten. Hierdoor kan ik gemakkelijk van sfeer en thema wisselen; ik voeg wat vazen, potten of kussens met kleur toe en er ontstaat meteen een nieuwe sfeer zonder heel veel onkosten te maken.                                                                                     
Een paar jaar geleden, heb ik mezelf helemaal uit kunnen leven door het tekenen en inrichten van ons eigen droomhuis. Heerlijk om urenlang over de plattegronden te turen, te schuiven, meten, te bedenken en uit te voeren. Het is ook toen weer gebleken; als je een goed doordacht plan hebt scheelt dat je veel tijd en moeite. En op langere termijn ook een hoop kosten!

Met aanstekelijk enthousiasme, gevoel voor sfeer en ruimtelijk inzicht is het voor mij telkens weer de uitdaging om de wensen van de klant goed te vertalen. 

Dat is wat ik het liefste doe, iets neerzetten waarvan men zegt "Dit is wat wij bedoelen, we konden het alleen niet zelf creëren!"

 

Sandra Langenhuijsen

Voor vragen mag je een berichtje achterlaten of me geWOON even bellen. 

Telefoonnummer; 06 15271267.