KIJKJE IN MIJN HUIS.......


Vaak vragen klanten aan mij "wat is eigenlijk jouw WOONSTIJL?" 

In mijn huis veranderd regelmatig wat; een nieuw behangetje, andere kussens op de bank een nieuw kunstwerk tegen de wand. Of wanneer ik geWOON lekker ga schuiven met woonaccessoires en meubels........... Het is heel prettig als ik dat in elke ruimte naar hartenlust kan doen. Daarom bestaat mijn WOONSTIJL uit een vrij neutrale basis. Dit geeft me de vrijheid om met wat simpele aanpassingen een heel ander hoekje te creëren. Ik word blij van symmetrische vormen, mooie zichtlijnen en gezellige "hotel-sjieke" hoekjes meestal zonder al te veel friemels en franjes.                      De kunst van het weglaten doet soms ook geWOON wonderen!

 

Maar eigenlijk is het niet zo belangrijk wat mijn WOONSTIJL is......

Ik ga juist heel graag op zoek naar jouw WOONSTIJL!

 

Welke sfeer spreekt je aan, wat past bij de gezinssituatie en de toekomst, hoe komt de persoonlijkheid terug in huis zonder dat je het gevoel hebt in een showroom te staan.

Zeker weten, dat we samen van je huis een heerlijk thuis kunnen maken! 

Met vriendelijke groeten, Sandra Langenhuijsen.